Euni Partners
 

Станете поддръжници на нашия проект UPSKILLEAD

Каним Ви да подкрепите нашия проект и резултатите му, като попълните този кратък формуляр: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqpjQmXUvoCXfiVxUJbg4GXjimkkYEvOOIWCvezkdEW_5imQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

Проект Upskillead, цели да предостави на обучителите на възрастни цялостна програма за професионално развитие, в частност повишаване и усъвършенстване на техните дигитални умения.
В рамките на проекта беше създадена онлайн платформа, която дава възможност на обучителите да развият своите дигитални компетенции в следните области: Онлайн сигурност, Използване на социални медии в образованието, Обучителна система Мудъл (Moodle), Графичен дизайн, Уеб дизайн, Работа с интерактивна дъска.
Платформата UPSKILLEAD е чудесен инструмент, предназначен специално за обучители на възрастни. Курсовете отчитат разнообразието, напредъка на социалните и гражданските компетенциии и тяхната важност. След приключването на обучението, участниците получават онлайн сертификат – Open Badge, който е валиден инструмент за разпознаване на придобити умения и може да бъде прикачен към професионална биография в социални медии, блог и други.
Всеки, който желае да се включи в курсовете, може да го направи като се регистрира на upskillead-e-learning.eu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GB